6.4 C
Brno
Čtvrtek, 25 dubna, 2024

Vybělte si zuby banánovou slupkou. Jak na to?

Bělení zubů je drahá záležitost a v případě citlivých zubů se vůbec nedoporučuje. Domácím prostředkem je banánová slupka.

db, Pravda.sk 05.12.2017 14:30 atraktivní žena, brunetaFoto: Shutterstock
Ilustrační foto.
stále tmavší
Po perleťově bílých zubech toužíme několik … Od přírody byly dopřáno opravdu jen „vyvoleným“. Bohužel způsob našeho života přispívá k tomu, že se nám v průběhu života zbarví. Způsobuje to nikotin, černý čaj, káva, i červené víno. Naše zuby jsou díky těmto nápojem stále tmavší …

hledejte alternativu
Možná, že jste již zvažovali profesionální bělení. Ale to je neuvěřitelně drahé. A právě ženy s citlivými zuby by se této proceduře měli bezpodmínečně vyhnout. V takovém případě vyhledejte raději nějaký domácí prostředek, který vaše potíže alespoň trošku zmírní.

Banánová slupka!
Obsahuje hořčík a draslík, které podle názoru některých odborníků zuby skutečně vybělí. Pokud se to odhodláte vyzkoušet, pak intenzivně potírejte zuby vnitřní stranou slupky, dokud se vám na nich nevytvoří tzv. banánová pasta. Nechte ji na zubech alespoň deset minut působit. Ideální, pokud uděláte takovou grimasu, při níž si pery nepokryjete zuby a dolní s horními zuby se navzájem nebudou dotýkat (což je těžké, uznáváme!)

Zkuste to s kurkumou
Po deseti minutách si pastu ze zubů odstraňte pomocí vody a kartáčku a zuby si následně umyjte zubní pastou, tak, jako obvykle. Aby byl efekt viditelný, měli byste tuto proceduru zopakovat každé dva týdny. V případě, že s výsledkem nebudete spokojená, existuje pro vaše zuby ještě jedna šance. Zkuste to s kurkumou. Ta vybělí zažloutlé zuby mnohem rychlejší a jednodušší …

- Komerční sdělení-magazín

Mohlo by vás zajímat

- Komerční sdělení-PR články
- Komerční sdělení-magazín
- Komerční sdělení-magazín

Doporučené články z rubriky

- Komerční sdělení-aktuality