6.4 C
Brno
Pátek, 19 dubna, 2024

Zůstala jste sama? Tak si užívejte, že máte byt jen pro sebe

Jste smutná, že váš drahý odešel na výlet s kamarády a vy jste zůstali doma?

Pravda 16.11.2019 12:30 barvy, balóny, žena, pártyFoto: Shutterstock
Jste sama doma? Tak se těšte!
Jen zřídkakdy máte víkend jen sama pro sebe? Možná jste smutná, že váš drahý stráví víkend s kamarády mimo města. Ale černé myšlenky nejsou na místě! Takto si pár dní v bytě bez partnera užijte naplno!

Bridget Jones či nekonečný Sex ve městě …
Páteční večer bude váš a nemusíte se vůbec v ničem omezovat. Přestože nevystrčíte paty z bytu, přece si užijete zábavu dle vašeho gusta. Něco chutné pod zub, sklenici vína do ruky a jde se na to! 3 části Sexu ve městě po sobě a vy stále nemáte dost vašich hrdinek? Tak si prohlédnete další … Aniž jste si museli poslechnout pichlavé komentáře vašeho drahého nebo mu po vaší televizní hodince propustit místo před obrazovkou na tu jeho hodinku …

Babské mejdan hned teď!
Kdy, pokud ne dnes? Máte chuť pařit s kamarádkami? Pokud jsou někde po ruce, stačí je pozvat k vám … Vyběhnete co-to nakoupit do nejbližšího obchodu a párty může začít. Pokud se pořádně odvážete, nikomu nemusíte shánět nad ránem odvoz domů – u vás je přece místa dost a veselá společnost nikomu vadit nebude.

Moje hity, moje disco
Oblíbené hity naplno a šup před zrcadlo? Ještě si vzpomínáte na své středoškolské časy, když jste se každý víkend těšili na diskotéku? Pokud se vám nechce, nemusíte chodit nikam. Klidně se oblečte jako byste někam šli, popusťte i uzdu své fantazii a vaše soukromá šou může začít. Při bláznivých pohybech v ještě bláznivější outfitu vás nikdo nevidí – tak co?

- Komerční sdělení-magazín

Mohlo by vás zajímat

- Komerční sdělení-PR články
- Komerční sdělení-magazín
- Komerční sdělení-magazín

Doporučené články z rubriky

- Komerční sdělení-aktuality